Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Norberto
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Elixir Moksa
24 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Moksa Elixir este un supliment alimentar disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, ar trebui să fie folosite cu grijă pentru a obţine efectul maxim.
Fiecare picătură de moksa Elixir conţine informaţii pozitive care vă ajută să ajungă şi să păstreze o stare de armonie universală. Moksa are o influenta benefica asupra fiecare aspect al vietii tale (de sănătate mintală, intelectuală şi fizică) şi vă oferă, cu o atitudine bine echilibrata in relatiile tale personale.

Moksa Elixir este fructul multor ani lungi de cercetare şi experimentare; la fel ca si alte inventii mare (radio, de exemplu) nu a putut fi creat peste noapte. La început nu a fost chiar sunt destinate consumului pe scară largă, dar atunci când feedback-ul oamenilor arătat ceea ce incredibil de pozitive moksa schimbări ar putea aduce mai departe, a fost destinat să fie disponibil pentru toata lumea.

Mai multe despre aplicării:
Luând în mod regulat moksa Elixir ajută la îmbunătăţirea sistemului de apărare a organismului dumneavoastră şi contribuie la funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar (de exemplu: împotriva infecţiilor bacteriene şi un virus). Fiind un antioxidant puternic, Vitamina C joaca un rol important în acest precum şi în absorbţia de fier luate în cu alimente. De asemenea, ajută la conservarea structurilor normale vas de sânge şi are un efect benefic asupra funcţionării cardiovascular sanatos.

Moksa contribuie la recuperarea de succes de la tulpina fizice şi psihice (depresie, anxietate, epuizare mentala general, dieta pierdere medicale sau în greutate).

Pentru a combate oboseală generală, lipsa poftei de mâncare, insomnie şi slăbiciune, sau pentru a le preveni, şi pentru a ajuta la recuperarea rapidă de la boli şi a operaţiunilor.

Ca un tratament complementar pentru persoanele cu tumori, îmbunătăţirea stării lor generale de sănătate şi de a face sa se simta mai bine.

Pentru a combate diferite forme de alergie prin consolidarea bunei funcţionări a sistemului imunitar.

În caz de deteriorare starea mentală (anxietate), boli de panica, depresie sezonieră şi secundar (de exemplu: doliu, situaţiile frustrante relatia, devenind şomeri griji, existenţială), cu excepţia pentru ceea ce este clasificată printre tulburările psihice grave.
http://www.moksaelixir.hu/moksa/
Din Gura in Gura